Wat zijn de beste kruiden om te gebruiken bij een biefstuk op de barbecue? Antwoord

Hey hey! Als het op barbecueën aankomt, dan kan je mij altijd vinden achter de grill. Als fervent vleesliefhebber weet ik als geen ander dat kruiden de smaak van een stukje vlees helemaal kunnen maken of breken.

Voor een biefstuk op de barbecue zou ik gaan voor een simpele maar smaakvolle kruidenmix. Een mix van zeezout, zwarte peper, knoflookpoeder en tijm zou hier perfect voor zijn. Het zout en de peper zorgen voor de nodige pit en kruidigheid, terwijl de knoflookpoeder en tijm een heerlijke aromatische smaak toevoegen aan het vlees.

Maar je kan altijd wat experimenteren met verschillende kruiden. Zo kan je bijvoorbeeld ook wat rozemarijn toevoegen voor een extra kruidige toets, of wat gerookte paprikapoeder voor een rokerige smaak.

Hoe dan ook, onthoud dat een goede biefstuk op de barbecue vooral draait om de kwaliteit van het vlees zelf. Zorg dus dat je een goed stuk vlees koopt en bereidt het met liefde en aandacht. En vergeet vooral niet te genieten van het resultaat!

Smakelijk!

Intex Plezier