Textielkunst en mijn reis als onafhankelijke artiest


Textielkunst en mijn reis als onafhankelijke artiest

Textielkunst en mijn persoonlijke ontdekkingstocht als gevoelige artiest

Hey allemaal, welkom op mijn blog! Mijn naam is Lotte en ik ben een textielkunstenaar gevestigd in Leuven, België. Ik ben een gevoelige artiest die haar passie voor textielkunst heeft ontdekt door middel van creativiteit en onafhankelijkheid.

Als kind was ik al gefascineerd door textiel en was ik altijd aan het knutselen en breien. Het was altijd een manier om mijn creativiteit de vrije loop te laten en mezelf te uiten. Na mijn studie ben ik begonnen met het maken van mijn eigen kleding en ben ik langzaam gegroeid in het maken van textielkunst. Het was een ontdekkingstocht die mijn leven voorgoed heeft veranderd.

Een belangrijke inspiratiebron voor mij is de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo. Haar werk en stijl hebben me geïnspireerd om mijn eigen draai te geven aan mijn textielkunst. Net als Kahlo ben ik een onafhankelijke artiest die haar eigen weg volgt en altijd op zoek is naar nieuwe manieren om innovatief te zijn in mijn werk.

Mijn werk is erg persoonlijk en gevoelig. Ik probeer mijn emoties en ervaringen te verwerken in mijn textielkunst en dit maakt het werk heel waardevol voor mij. Ik ben ervan overtuigd dat creativiteit een manier is om jezelf uit te drukken en om te gaan met emoties.

Als ik niet bezig ben met textielkunst, dan vind je mij vaak op de yoga mat of in een boek. Ik ben ervan overtuigd dat creativiteit en een geaarde levensstijl elkaar versterken. Een geaarde levensstijl is erg belangrijk voor mij als gevoelige artiest en helpt me om te gaan met de druk van mijn werk.

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal! Ik hoop dat jullie geïnspireerd zijn geraakt door mijn ontdekkingstocht als textielkunstenaar.

Fleur
Fleur
@fleurtuin

Vogelvriendelijk koken: mijn ervaring met inheemse planten

Ontdek de vele mogelijkheden van koken met inheemse planten die goed zijn voor vogels en lekker voor jou. Lees onze recepten en tips voor een vogelvriendelijke keuken.

Vogelvriendelijk koken: mijn ervaring met inheemse planten

De Magie van Fermentatie: Experimenten en Tips

Ontdek de wonderen van fermentatie met deze tips en recepten voor heerlijk gefermenteerd voedsel, inclusief kimchi. Leer over technieken en experimenten en laat je inspireren door de kunst van fermentatie.

De Magie van Fermentatie: Experimenten en Tips
Marieke
Marieke
@beachbabe

Mijn avontuurlijke kookervaringen met moestuinproducten

Ontdek nieuwe recepten en tips voor het gebruik van seizoensgebonden ingrediënten uit je eigen moestuin in deze blogpost.

Mijn avontuurlijke kookervaringen met moestuinproducten
Cas
Cas
@skateCas

Hoe ik mijn creativiteit gebruik in de keuken als grafisch ontwerper

Leer hoe je creativiteit kunt gebruiken in de keuken als grafisch ontwerper. Ontdek mijn favoriete recepten en meer.

Hoe ik mijn creativiteit gebruik in de keuken als grafisch ontwerper
Marieke
Marieke
@beachbabe

Koken met een avontuurlijk tintje en moestuin inspiratie

Leer hoe je heerlijke en gezonde gerechten kunt maken met verse groenten uit eigen moestuin. Ontdek onze recepten en tips voor avontuurlijk koken!

Koken met een avontuurlijk tintje en moestuin inspiratie

Mijn Leven Als Energieke Personal Trainer

Lees hier de tips en tricks van Personal Trainer Eva uit Hasselt om energiek en gezond te blijven. Ontdek hoe een gebalanceerd eetpatroon, lichaamsbeweging en leuke activiteiten bijdragen aan een energiek leven.

Mijn Leven Als Energieke Personal Trainer

Kamperen en koken in de natuur: mijn favoriete gerechten

Ontdek mijn favoriete kampeergerechten in de natuur, bereid met duurzame en milieubewuste ingrediënten. Laat je inspireren!

Kamperen en koken in de natuur: mijn favoriete gerechten
Jos
Jos
@jowal

Zwembadfeest: recepten voor ontspannen koken

Maak van jouw zwembadfeest een culinair hoogtepunt met deze BBQ-recepten en feestelijke hapjes. Geniet van het zwemmen, ontspannen en gezelligheid met deze zomerse recepten.

Zwembadfeest: recepten voor ontspannen koken

Trampoline Workout: 5 Oefeningen Voor Een Energiek Lichaam

Ontdek hoe trampoline springen je fitter en energieker maakt met deze 5 eenvoudige oefeningen! Verbeter je cardio en versterk je spieren.

Trampoline Workout: 5 Oefeningen Voor Een Energiek Lichaam

Een fotogenieke keuken: Hoe ik als meubelontwerper een eigentijds design heb gecreëerd

Ontdek hoe je een eigentijdse keuken met strakke lijnen en subtiele details kunt creëren. Lees over het gebruik van RAL 9016 kleur en krijg advies over keukenontwerp.

Een fotogenieke keuken: Hoe ik als meubelontwerper een eigentijds design heb gecreëerd

Intex Plezier