Hey hey, Thijs hier! Leuk dat je me deze vraag stelt. Als het op het snijden van spare ribs aankomt, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te weten waar je moet snijden. De meeste mensen snijden de ribbetjes tussen elke botje door, maar ik geef de voorkeur aan het snijden van de ribben tussen twee botjes. Op die manier krijg je mooie stukken die makkelijk te eten zijn.
Als je eenmaal weet waar je moet snijden, pak dan een scherp mes en snijd de ribben voorzichtig in stukken. Zorg ervoor dat je niet te veel kracht gebruikt, anders kan het vlees uit elkaar vallen en dat zou zonde zijn.
Tot slot, als je het echt goed wilt doen, kun je de ribben ook nog even afwerken op de grill of in de oven. Hierdoor krijg je een mooie krokante korst en wordt de smaak nog intenser.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Eet smakelijk!
Webshop met focus op Intex, het belangrijkste merk van zwembaden en jacuzzi's.
in Plezier Thuis
in Plezier Thuis