Ah, aangebrande maiskolven op de barbecue, dat is een klassieker. Ik heb het zelf ook al meegemaakt en het is echt geen pretje. Maar gelukkig heb ik wel wat tips voor je om dit te voorkomen.
Ten eerste is het belangrijk om de maiskolven goed te weken in water voordat je ze op de barbecue legt. Zo voorkom je dat ze te snel uitdrogen en verbranden.
Daarnaast is het slim om de maiskolven regelmatig om te draaien en ze niet te lang op dezelfde plek te laten liggen. Zo krijgen ze gelijkmatig warmte en verbrandt er niets.
En tot slot, als je ziet dat de maiskolven toch te snel bruin worden, kun je ze het beste verplaatsen naar een minder hete plek op de barbecue.
Met deze tips moet het zeker lukken om perfect gegrilde maiskolven op tafel te zetten! Geniet ervan!
Nr 1 webshop in de Benelux voor zwembaden, jacuzzi's en buitenplezier.
in Plezier Thuis
in Plezier Thuis